Jouhikorut

Jouhikoru on loistava tapa pitää oma rakas hevonen aina lähelläsi: Pitkään säilyvä muisto uskollisesta ystävästä, jonka jouhet on taidokkaasti punottu kauniin korun muotoon.

JouhikorujaTeen jouhikoruja tilauksesta oman hevosen jouhista sekä satunnaisesti erilaisia mallikoruja myyntiin. Jos sinulla ei ole omaa hevosta, voit silti tilata mittatilauksena tehdyn korun, jos sopivia jouhia löytyy varastosta. Valmiit korut löydät verkkokaupasta.

Erilaisia korumalleja ja punontatapoja on lukemattomia; ehkä näiltä sivuilta löydät Sinulle sopivan korun ja voit kantaa hevosesi jouhia aina mukanasi. Jos et löydä sinua miellyttävää mallia täältä, kannattaa silti ottaa yhteyttä ja kertoa minkälaista etsit: Voimme myös yhdessä suunnitella korusi.

Tällä hetkellä teen töitä Espanjasta käsin, joten jouhet täytyy toimittaa postitse (Lue jouhien keräys ja lähetys). Lähetän valmiit korut myös postitse kirjattuna kirjeenä. Tähän mennessä kaikki lähetykset niin Euroopan sisällä kuin muuallakin maailmassa ovat löytäneet perille, joten älä huolestu; on hyvin epätodennäköistä että arvokkaat jouhesi katoavat matkalla. Ota kuitenkin huomioon, että postin kulku on ajoittain hidasta ja etenkin sesonkiaikaan viivytyksiä tulee paljon. Kannattaa siis tilata lahjaksi tulevat korut hyvissä ajoin! Postin lisäksi voit käyttää myös esim. DHL tai muuta kuriiripalvelua.

Helpommallakin pääset: Voit myös tilata jouhikoruja jälleenmyyjien kautta. Valitse malleista sopiva koru, kirjoita tilaustiedot ylös (tai tee tilaus kotisivujen lomakkeella, mutta muista mainita että jouhet tulevat jälleenmyyjän kautta) ja vie jouhet valitsemallesi jälleenmyyjälle. Voit maksaa tilauksesi kun haet sen.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Toiminnasta vastaa Designas, joka on Suomeen rekisteröity toiminimi (Y-tunnus 2419674-9).

Jouhikorujen tekijän esittelyn löydät täältä.

Lahjapakkauksia