Korujen tekijä

Tässä lyhyesti minusta, jouhikorujen tekijästä: Nimeni on Anne Svahn, ja olen 36-vuotias yrittäjä pitkällä hevostaustalla. Olen opiskellut montaa eri alaa, mm. hevostaloutta Mustialassa (AMK agrologi), varusteiden korjausta Ypäjän Hevosopistolla sekä tietojenkäsittelyä Haaga-Heliassa (AMK tradenomi). Työskentelin pitkään hevosalalla, mutta tradenomiopintojen myötä myös työpaikat löytyivät luonnollisesti uudelta alalta. Hevoset eivät kuitenkaan missään vaiheessa jääneet täysin pois kuvioista, vaan ratsastus jatkui harrastuksena töiden ja opintojen ohella. Vuonna 2011 perustin toiminimen (Designas) ja keskityin itseäni kiinnostavaan tietotekniikan osa-alueeseen, web-suunnitteluun. Samoihin aikoihin päätin aloittaa uuden elämän auringon alla Espanjassa, kun työtä oli mahdollista tehdä ilman kiinteää toimipaikkaa.

Toimiala laajentui hieman yllättäen jouhikoruihin vuonna 2015, kun alunperin harrasteluna näperrellyille koruille alkoi olla enemmän kysyntää. Muutamasta rannekorumallista onkin jo kasvanut hieno valikoima erilaisia jouhikoruja, eivätkä ideat taida ihan pian loppua! Lähitulevaisuudessa ainakin hopeakorujen osalta tuotteita on tulossa lisää ja yhteistyö taitavan (suomalaisen) korusepän kanssa on jo aloitettu. 🙂

Hevoset ovat edelleen suuri osa elämääni. Tällä hetkellä saan nauttia ratsastuksesta harrastuksena oman ihanan espanjalaisoriini, Galan A:n kanssa. Kouluratsastajana olen erittäin onnellinen kun löysin todella taitavan valmentajan ja nämä upeat espanjalaiset hevoset, jotka myös osaltaan auttavat löytämään uutta inspiraatiota jouhikoruihin!

anne-svahn Galan A