Yleinen

Uusia, erilaisia jouhikoruja

Julkaistu: 28 helmikuun, 2017

Jouhikorujen valikoima on jälleen laajentunut: Nyt voit perinteisten rannekorujen ja kaulakorujen lisäksi teettää jouhista myös rintaneulan (toimii erinomaisesti myös plastrong-neulana) tai unisiepparin!

Unisieppari on tarkoitus ripustaa sängynpäätyyn tai pienen lapsen kehdon yläpuolelle. Unisiepparit suodattavat yöunen verkon läpi, joten nukkuessa painajaiset tai negatiiviset unet jäävät kiinni unisiepparin keskustan verkkoon, eivätkä ne pääse tunkeutumaan mieleen asti. Hyvät unet ja positiivinen energia puolestaan pääsee verkon läpi ja takaa nukkujalle rentouttavan, miellyttävän unen. Aamuauringon säteet tuhoavat verkkoon jääneet pahat unet, eivätkä ne pääse koskettamaan meitä ollenkaan. (Lue lisää Askel terveyteen -verkkosivuilta)

Jouhikoru-unisiepparissa renkaan ympäri on kiedottu jouhia, halutessa myös höyhenet voidaan korvata jouhitupsuilla. Kuinka ihana onkaan ajatus, että (ehkä jo edesmennyt) rakas hevosesi valvoo uniasi ja suojelee sinua nukkuessasi? Varmasti ainakin ajatukset hevosista edesauttavat hyviä unia! 🙂

unisieppari-jouhikoru Jouhikoru rintakoru