Yleinen

Uusi jouhikorumallisto

Julkaistu: 1 heinäkuun, 2017

Perinteisten punosmallisten korujen lisäksi nyt on saatavilla myös uudenlaisia jouhikoruja: Hevosen jouhet on upotettu kirkkaaseen, kovaan hartsiin, jossa ne säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina käytöstä toiseen. Nämä elegantit korut sopivat niin arki- kuin juhlakäyttöön, ja erilaisia toteutustapoja on lukemattomia. Tässä artikkelissa kuvia uusimmista malleista jotka löytyvät verkkokaupasta (www.jouhikorut.fi) ja lisää on tulossa!

 

 

Tietoa hartsikoruista

  • Hartsi ei aiheuta allergiaa tai iho-oireita.
  • Korun pinta on kova ja kiiltävä, mutta naarmuja voi tulla käytössä: Varo siis teräviä esineitä.
  • Vältä kuumuutta: Älä altista koruja yli 50°C lämpötilalle.
  • Älä käytä koruihin vahvoja kemikaaleja. Puhdistus lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla.
  • Jouhien väri muuttuu hieman tummemmaksi korujen tekovaiheessa. Irrallisten kuivien jouhien väri ja valmiin korun jouhien väri voi siis hieman vaihdella. Läpikuultavan vaaleat kimon jouhet eivät toimi näissä koruissa koska ne muuttuvat todellakin näkymättömiksi hartsissa: Jos haluat käyttää vaaleita jouhia, valitse vain sellaiset joissa on paljon väripigmenttiä eli ne ovat hyvin mattavalkoiset (näitä löytyy yleensä kimoilta harjajouhista, hännän päällisjouhista sekä peitinkarvasta).
  • Useimpiin koruihin voi käyttää hyvin lyhyitäkin jouhia ja jopa peitinkarvoja. Hyvin pieni määrä jouhia riittää (määrä mainittu jokaisen korun tiedoissa). Jouhia ei tarvitse pestä ennen lähetystä mutta peitinkarvojen on oltava puhtaita.
  • Koruihin voi käyttää myös muiden lemmikkien karvoja, esim. kissa, koira, kani jne. Karvojen on ehdottomasti oltava puhtaita ettei korusta tule samea ja mattapintainen: Pese ja kuivaa eläin hyvin ennen karvojen keräämistä. Nypi varovasti karvat turkista ja laita ne pieneen muovipussiin lähettämistä varten, pitkäkarvaisilta voit myös leikata karvoja halutessasi. Huom! Karvojen on oltava täysin kuivia ja puhtaita!

 

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen anne @ jouhikorut.fi.