Ajankohtaista

Toiminta jatkuu normaalisti

Julkaistu: 17 maaliskuun, 2020

Jouhikorujen valmistus ja toimitus jatkuu ainakin toistaiseksi normaalisti koronavirustilanteesta huolimatta. Itse olen pysynyt terveenä ja jatkan työntekoa kotona hyvin eristettynä. 🙂 THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä eli paketit kulkeutuvat turvallisesti perille. (Voit lukea lisää Postin toiminnasta https://www.posti.fi/business-news/tiedotteet/2020/20200228_posti_varautunut_koronavirus.html)

Voit siis tehdä tilauksen normaalisti, jouhien lähettämisellä ei ole kiire jos olet estynyt kulkemasta tallille tai Postiin.

Yrittäjänä arvostan suuresti jokaista tilausta etenkin näin kriittisinä aikoina. Toivottavasti pystymme yhdessä pitämään mahdollisimman monta pientä yritystä pystyssä Suomessa!

Lopuksi pieni vinkki tänä keväänä (tai kesällä) valmistuvien läheisille: Lahjakortti on varma valinta hevosihmiselle lahjaksi! Näin saaja voi teettää juuri haluamansa korun rakkaan hevosen jouhista. Jos omaa hevosta ei ole, varastosta löytyy kaiken värisiä jouhia ja valmiita korujakin on verkkokaupassa. 🙂