Maksutavat ja toimitus

Tilauksen maksaminen

Voit maksaa tilauksesi pankkisiirrolla tai heti verkkokaupassa PayPalin kautta. Valitessasi maksutavaksi pankkisiirron saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Lähetän laskun vasta kun olen saanut jouhet ja varmistanut että ne riittävät tilaamiisi koruihin. Näin voit myös muuttaa tilausta halutessasi siihen saakka kun korut on tehty ja lasku lähetetty. Maksu suoritetaan suomalaiselle pankkitilille (OP).

Lue täältä PayPal -maksusta.

Toimitustavat

Tilaukset lähetetään kirjattuna kirjeenä tai pikakirjeenä postin kautta. Kirjattu kirje kulkee Espanjasta Suomeen n. 5-10 vrk, pikakirje n. 3-6 vrk. Toimitusajat vaihtelevat hieman mutta nämä ovat realistisimmat arviot postin kulusta, pyhäpäivät voivat lisäksi viivyttää toimitusta. Saat molemmilla toimitustavoilla lähetystunnuksen, jolla lähetystä voi seurata.

Erityisen kiireellisissä tapauksissa (tai jos tilauksesi on hyvin arvokas) toimitus onnistuu myös DHL Express -palvelun kautta. Tällöin toimitus onnistuu 2-3 arkipäivän sisällä. DHL-lähetyksen hinta on 39,00€ Espanjasta Suomeen toimitettaessa.

Lue ohjeet jouhien keräämisestä ja lähettämisestä.