Ajankohtaista

Kesäale alkoi!

Julkaistu: kesäkuu 11, 2017

Nyt saat 20% alennusta kaikista koruista, kun lisäät tilausta tehdessäsi ostoskoriin alekoodin AURINKO. Alennus koskee kaikkia muita koruja paitsi jouhikoruja kultaisilla osilla. Alennuksen saat siis myös omista jouhista tilatuista koruista sekä muista verkkokaupan koruista.

Aloita kesästä nauttiminen ja korista itsesi upeilla jouhikoruilla! Onko joku läheisesi valmistumassa vielä koulusta kesällä tai pääsemässä ripille? NYT on oiva tilaisuus tilata hänelle ainutlaatuinen käsin tehty lahja! Alennuskampanja on voimassa vain 11.-18.6.2017 joten nyt häntiä leikkaamaan ja jouhet postiin kipin kapin. 😉

2 thoughts on “Kesäale alkoi!

  1. Moikka! Olisin taas vailla muutamaa rannekorua. Kerkeätkö tekemään elokuun loppuun mennessä jos lähetän jouhet ensiviikolla? Teit minulle puolitoista vuotta sitten ranne ja kaulakorun. Rannekoru on ollut kädessä jatkuvasti niin hyvin on jouhet kestänyt kasassa, ei yhtään irvistävää piikkiä 😀. Lukon vaihdatin keväällä kun aukesi muutaman kerran omineen. Onko sinulla messinkisiä osia rannekoruun? Kahteen muuhun tulee ilmeisesti hopeiset osat.
    Yt. Iiris

  2. Hei Iiris! Kyllä ehdin tekemään koruja, lähetä vain jouhet. 🙂 Myös messinkisiä osia löytyy, sileillä nauhanpäillä.

Kommentointi suljettu.