Ajankohtaista

Joulun toimitusajat ja tilaukset

Julkaistu: marraskuu 9, 2018

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia! Onko sinulla jo lahjat valmiina? Vielä ehdit tilata jouhikorun oman hevosen jouhista jouluksi.

Jouhikoru on upea, yksilöllinen lahja hevosen omistajalle, hoitajalle tai ratsastajalle. Vielä erityisemmän korusta tekee, jos se on tehty rakkaan hevosystävän jouhista. Ja vaikka omaa hevosta ei löytyisi, varastosta löytyy kaikenvärisiä jouhia korujen tekoon. Valitse siis mieleisesi väri (tai väriyhdistelmä) ja tilaa ainutlaatuinen käsin tehty koru. Jouhikoruvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva lahja: Rannekorujen, kaulakorujen ja korvakorujen lisäksi jouhista syntyy myös avaimenperiä, koristetupsuja ja kalvosinnappeja. Kaikki mallit ja hinnat löydät verkkokaupasta www.jouhikorut.fi.

Viimeistään 18.11. tehdyt tilaukset ehtivät varmasti jouluksi perille. Tämän jälkeenkin mahdollisesti ehtii vielä, riippuen tilausten määrästä. Kannattaa siis tehdä tilaus mahdollisimman pian niin pääset ajoissa jonoon! Saat nyt ILMAISEN toimituksen marraskuun loppuun saakka: Kun valitset toimitustavaksi postipaketin, ei sinun tarvitse maksaa lainkaan toimituskuluja.

Ihanaa joulun odotusta kaikille! <3