Ajankohtaista

Jouhikorut joululahjaksi: Katso aikataulu!

Julkaistu: 8 marraskuun, 2023

Halloween on juhlittu ja joulu lähestyy jo kovaa vauhtia. Nyt on aika tehdä tilaus omista jouhista tai karvoista, jos haluat korut jouluksi perille!

Jos haluat että tilaus toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta, tee tilaus viimeistään 12.11. Jos voit noutaa korun Klaukkalasta, tilaa viimeistään 16.11. Muista myös lähettää jouhet/karvat ajoissa eli mielellään heti tilauksen jälkeen tai viimeistään kahden viikon kuluttua tilauksesta. Valmiit korut ehtivät pukinkonttiin vielä kun tilaat 17.12. mennessä ja lahjakortin saat sähköisesti jouluaatoksi myös viime tipassa eli 23.12.

Pyrin tietenkin tekemään tilauksia valmiiksi mahdollisimman nopeasti, eli näiden päivämäärien jälkeenkin voi tilauksesi ehtiä vielä jouluksi mutta en voi luvata että varmasti ehtii. Voit kuitenkin lisätä tilaukseen tai jouhien mukaan viestin jos toivot koruja jouluksi. Pyydän välttämään ylimääräisiä aikataulukyselyjä sillä kaikki moniin viesteihin ja puheluihin vastaaminen vie aikaa korujen valmistukselta. Jouhien perille tulosta ja paketin postittamisesta saat sähköpostitse ilmoituksen: Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskaposti!

Korut kannattaa siis tilata heti niin ne ehtivät ajoissa perille. 🙂